O variantă flexibilă pentru ambalarea produselor lichide, cu o plajă largă de capacitate, cu aplicabilitate în domeniul alimentar pentru a conţine: lactate, sosuri, ouă, sucuri, apă, vin.
Utilizarea sa cea mai populara în România este pentru ambalarea vinurilor.
Punga Bag In Box este realizată din două tipuri de material film MET/ PET cu strat PE pentru protective UV şi/ sau film PE pentru o pungă transparentă, ambele soluţii garantând o bariera excelentă de oxigen
Acest tip de ambalaj garantează o viaţă la raft de până la un an, iar, odată desigilat, robinetul pungii nu permite intrarea aerului, menţinând prospeţimea vinului pentru o perioadă îndelungată.
Pungile sunt disponibile pentru capacităţi de 3, 5, 10 şi 20 litri.
Beneficiile ambalajelor bag-in-box:
- Scăderea costurilor şi creşterea eficienţei
- Viaţa la raft îndelungată pentru produsul conţinut
- Bariera escelentă de protecţie faţă de lumina şi oxigen
- Eficienţa sporită a utilizării spaţiului de stocare şi transport
- Costuri logistice reduse